Bli medlem i Din Inre Kraft

Medlemsportalen som ger dig balans, energi och glädje i vardagen!

Passa på att bli medlem utan medlemsavgift!

Din Inre Kraft – medlemsportalen som ger dig balans, energi och glädje i vardagen!

Som medlem får du:

Energiövningar, tips och inspiration som du får användning av i din vardag

Filmer med övningar på svenska

Tillgång till mig där du har möjlighet att ställa personliga frågor och få hjälp med sådant som vilka energiövningar som är bra just för dig m.m.

Spännande och intressanta gästföreläsningar

Gemenskap och support ihop med likasinnade med samma intresse kring energier, hur vi kan kommunicera med våra energier och komma mer i kontakt med oss själva

Perfekt för dig som:

Vill ha enkla metoder och verktyg som verkligen fungerar och ger stor effekt

Vill lära dig om Eden Energy Medicine och få information, tips och inspiration

Vill kunna ta till dig informationen i din takt och vad som passar dig

Vill börja använda Eden Energy Medicine men inte har möjlighet att komma på en session

Vill ha stöd, support och inspiration mellan sessioner

Vill vara del av en gemenskap och dela erfarenheter, glädje och mål med andra i en trygg och kärleksfull miljö

Medlemskapet är helt kostnadsfritt!

Varmt Välkommen!

Recensioner

”Denna fantastiska inkännande Helena Swane vill jag rekommendera för sin stora kunskap i Mindful Tapping, Energy Medicine och mycket mer. Hon ger av sin breda verktygslåda med värme och stort hjärta.”
~ Eva, Göteborg

”Energimedicin gör att jag kan hålla saker på ”utsidan av mig” på ett helt annat sätt. Det är som att ge sig själv ett grundade och läkande dopp i klarhet och lugn.”
~ Erica, Göteborg

”Jag kan bara säga att detta har hjälpt mig väldigt mycket. Ger mig kraft och energi och har ökat just mitt immunförsvar i dessa förkylningstider…man får ett lugn i kroppen som är så skönt att känna. Gör övningar nästan varje dag.”
~ Nancy, Göteborg

”Nu har jag fått med mig några kollegor på jobbet som jag gör övningarna tillsammans med 🙂 Så snart är vi välbalanserade på hela jobbet 😉 Men det är kul att få visa andra när man själv har blivit hjälpt och jag nu inte har ont i min rygg längre. Dessutom sover jag mycket bättre!”
~ Monika, Malmö

”Jag rekommenderar Helena varmt. Hon är otroligt kompetent inom sina områden samtidigt som hon är en otroligt varm och inkännande person som jag känner mig fullständigt trygg med.”
~ Sandra, Göteborg

”Helena är min Feelgood terapuet!”
~ Ava, Svedala

”För mig har det varit en så häftigt resa att lära mig hur jag faktiskt kan påverka mina egna energier! Varför får man inte lära sig det här redan som barn, borde ingå i det man får lära sig i skolan! Vissa övningar tyckte jag inte jag kände någon skillnad av i början och vissa kände jag av direkt. Och nu när jag med Helenas hjälp och uppmuntran fått hjälp i att hålla i och fortsätta med övningarna (vilket inte är något jobbigt, de tar ju bara några minuter varje dag att göra 🙂 men det är ju som det är det här med att prioritera sig själv) så känner jag verkligen effekten av dem mer och mer hela tiden. Tack för din hjälp att lära mig hur jag kan stärka mig själv!”

~ Maria, Göteborg

”Övningarna som jag har fått av Helena har varit lätta att lära sig och jag började använda dem direkt. Jag gör dem ofta på eftermiddagen det hjälper mig att vara mer fokuserad och jag känner mig piggare. Barnen tycker om att göra dem tillsammans med mig, jag gillar att vi kan göra dem tillsammans. Jag uppskattar verkligen hjälpen jag har fått av Helena! Hon har verkligen tagit in och lyssnat på vad jag behöver hjälp med och utifrån det gett mig precis det som jag behöver och vad som har funkat för mig.”
~ Bodil, Göteborg