Energimedicin

Spännande Nyheter

Just nu håller jag på att ändra om i mina tjänster.
Välkommen att höra av dig via kontaktformuläret för mer information.

Eden Energy Medicine

Hjälper dig att ha balans, energi, glädje och välmående i din vardag

Med Energimedicin får du en skattkista fylld av oändliga möjligheter! Du får tekniker och verktyg som du kommer ha nytta av resten av livet. Det ligger en enorm kraft i att kunna hjälpa sig själv på det här sättet.

Du kan komma till mig på session online. Du får med dig praktiska och enkla energiövningar utifrån vad just du behöver.

Hos mig kan du även lära dig om och ta del av Energimedicin som medlem i medlemsportalen Din Inre Kraft! Du hittar mer information om medlemskap här: Bli medlem

När du hjälper dina energisystem att komma i balans, ha optimala flöden och fungera i harmoni med varandra ger du kroppen möjlighet att självläka och komma i balans på alla nivåer; fysiskt, mentalt och själsligt.

Energimedicin passar dig som vill:

Hjälpa och stärka kroppens naturliga läkningsförmåga

Lugna och balansera nervsystemet

Stärka immunförsvaret

Minska oro och hantera stress

Stötta trötta binjurar

Vara jordad

Få mer mentalt fokus

Förbättra sömnen

Minska eller få bort smärtor

och mycket mer

Vad är Energimedicin?

Här får du svar på vanliga frågor om Energimedicin

Vad är Eden Energy Medicine?

Det arbete jag gör inom Energimedicin baseras på Donna Edens läror. Denna fantastiska kvinna, som är en av världens främsta energi-healer och verkligen strålar av energi, har tagit fram Eden Energy Medicine (EEM). Hon har arbetat med Energimedicin i över 40 år och hjälpt tusentals klienter till ett liv av hälsa och glädje!

Enkelt förklarat så handlar Energimedicin om att få mer ork, energi, glädje, komma i balans och bli mer motståndskraftig. Det är en sådan gåva att ha dessa verktyg att ta till när som helst du behöver dem och effekten av dem kommer oftast direkt.

Energimedicin hjälper din kropps olika energisystem att få ett mer optimalt flöde. Det ger förutsättningar för din fysiska kropp, så väl som de mentala och känslomässiga delarna, att läka och vara i balans. Vi ger oss själva tillgång till vår egen inre energi och får lättare att känna ork och glädje.

Vi frigör blockeringar, balanserar upp och hjälper våra energisystem att fungera i harmoni med varandra med hjälp av olika energiövningar och energibehandlingar.

Eden Energy Medicine är framtaget av Donna Eden, det är ett komplext holistiskt arbetssätt där alla olika aspekter av våra energier och vårt mående får vara med. Det baseras på tusenårig traditionell kinesisk medicin såväl som på modern forskning. Vi jobbar med 9 olika energisystem och täcker in alla områden av ditt välmående.

Varmt välkommen att ge dig själv gåvan av Energimedicin!

Varför har jag valt att jobba med Energimedicin? Hur har Energimedicin hjälpt mig?
Energimedicin har gjort så stor positiv skillnad för mig i min vardag och på min livskvalitet. Allt ifrån att kunna stärka upp mig själv energimässigt när jag behöver, att inte bli lika påverkad av omgivningens eller andra personers energier, hjälpa kroppen att hantera stress till att aktivera och komma i kontakt med en djup inre kontakt och glädje inom mig. Jag kan idag inte föreställa mig mitt liv utan Energimedicin.

Som högkänslig blir jag lätt dränerad på energi, även av aktiviteter som är roliga och givande. Vilket gjorde att jag behövde återhämta mig i långa perioder efteråt vilket inte alltid var så lätt att få till rent tidsmässigt. När jag lärde mig hur jag kan balansera upp mina energisystem och stärka upp energierna så märkte jag även stor skillnad i att inte känna mig lika dränerad som tidigare och det har betytt så mycket för mig! Nu kan jag kan komma hem efter en hel dags arbete och aktiviteter utan att vara helt dränerad. Att ha ork kvar till familjen är ovärderligt!

Jag är så glad att ha möjligheten att få dela med mig av Energimedicin till dig! Du kommer märka hur du kommer i kontakt med ditt inre och din kropp på ett nytt sätt. Det är som att du får tillgång till kroppens eget språk. För mig har det bl.a. inneburit att jag börjat lyssna mer på mig själv, sätta gränser och kan känna mig mer trygg i mig själv.

Det bästa är att det är enkelt och tar inte mycket tid. Du får möjlighet att stärka dig själv med tekniker och verktyg som du har med dig hela tiden och enkelt kan använda vid behov. Det är så bra.

Energimedicin ger mig kraften att leva det liv jag vill leva!

Vem är Donna Eden?

Den Energimedicin som jag arbetar utifrån heter Eden Energy Medicine (EEM) och är framtaget av Donna Eden. Donna är en helt fantastisk kvinna och räknas till en av världens ledande energi-healer! Hon har hjälpt tusentals klienter och även utbildat många Eden Energy Medicine Practitioners.

Du hittar mer information om Donna Eden och Eden Energy Medicine här: https://edenmethod.com

Hur många sessioner behöver jag?
Det är alltid väldigt olika hur många sessioner man kan behöva. Som Donna Eden säger så är våra energier lika unika som våra fingeravtryck så det går inte att sätta något exakt antal sessioner som behövs. Det beror på hur länge du har haft dina obalanser och hur just dina behov ser ut. En annan del som påverkar är även hur mycket du själv jobbar vidare med dina energiövningar mellan sessionerna.

Min rekommendation är att börja med 3 sessioner. Under första sessionen går vi igenom de grundläggande energisystemen som behöver vara i balans för att sedan gå vidare och nå djupare. Under den tredje sessionen gör vi en utvärdering och ser om du behöver fler sessioner eller inte.

Men även en session kan göra stor skillnad.

Hur går en session i Energimedicin online till?

Vi ses via Zoom på datorn. Jag hjälper och guidar dig utifrån där du befinner dig i livet just nu. Vi går igenom och tittar på vilka verktyg, metoder, övningar och rörelser som just du behöver utifrån det du vill ha hjälp med.

Du får lära dig om Energimedicin och hur du kan ha hjälp av det i din vardag. Vi går igenom energiövningar som hjälper dina energisystem att komma i balans och fungera optimalt. Du får lära dig hur du kommer i kontakt med din kropp och dina energier så du kan känna in vad övningarna ger dig för resultat.

Under coachningssessionen gör vi energiövningar tillsammans och efter sessionen får du filmer som visar övningarna så du enkelt kan fortsätta med dem hemma.

Det här är ett perfekt sätt att få in enkla men väldigt effektiva verktyg i din vardag för att öka din livskvalitet och ha mer ork och energi! Du lär dig kommunicera med dig själv och din kropp på en helt ny nivå och får möjlighet att hitta en trygghet och stryka inom dig.

Jag finns med dig och du får vägledning, hjälp och stöd under din spännande resa med Energimedicin!

Vad kostar en session?

Just nu håller jag på att ändra om i mina tjänster.
Välkommen att höra av dig via formuläret på sidan Kontakt för mer information.

Jag skulle vilja veta mer, hur går jag tillväga?

Du är alltid välkommen att boka ett gratis upptäckarsamtal på 15 min där du kan ställa frågor och jag berättar mer om vad Energimedicin är. Då får du möjlighet att känna in om du tycker det här är något som är intressant för dig och får även en möjlighet att se om du tycker jag är en rätt match för dig.

Du kontaktar mig via formuläret på sidan Kontakt.

Vill du veta mer om och lära dig hur du kan använda Energimedicin är du även varmt välkommen till medlemsportalen Din Inre Kraft! Det är en utbildningsportal inom Eden Energy Medicine där du får filmer och material på svenska som du kan ta till dig i din takt. Du hittar mer information om medlemsportalen här: Bli medlem

Vad kunder har sagt om Eden Energy Medicine

”Att vara med på en energimedicinsk behandling hos Helena Swane är en fantastisk upplevelse. Helena är 100% närvarande, hon lyssnar och tar in det jag säger. Helena är mycket kunnig, och har ett mycket behagligt och varmt sätt – jag känner mig trygg.
Efter varje behandling har jag känt mig avslappnad och lugn. Jag känner att min kropp går liksom ner i varv. Det känns som om det pågår healing i kroppen helt enkelt. Jag sover alltid lugnare och längre efter att jag har varit på behandling hos Helena. Jag kan verkligen rekommendera att du provar en behandling med underbara Helena.”

~ Cathy, Göteborg

”Nu har jag fått med mig några kollegor på jobbet som jag gör övningarna tillsammans med 🙂 Så snart är vi välbalanserade på hela jobbet 😉 Men det är kul att få visa andra när man själv har blivit hjälpt och jag nu inte har ont i min rygg längre. Dessutom sover jag mycket bättre!”

~ Monika, Malmö

”Varje gång jag varit på behandling hos Helena känner jag mig som en ny människa! Det är som att jag blir lugn men får mer energi och ork på samma gång! Märker också stor skillnad nu när jag har kommit igång att göra mina energiövningar hemma också. Vill verkligen rekommendera Helena och hennes energi medicin!”

~ Sonja, Göteborg

”Energimedicin är ett magiskt snabbt och enkelt sätt att komma hem till dig själv, sitt lugn, sin egen kraft där jag kan urskilja mer vad som är mitt och där jag kan sätta gränser.”

~ Erica, Göteborg

”Energi Medicin har varit en fin upplevelse för mig. Det har blivit en vana att göra den nästan varje dag nu. Jag upplever att jag får mer energi och jag har med övningarna lyckas stoppa förkylning som varit på väg. En liten annorlunda sak som hände var att jag haft en liten X-tra nagel som växt ut vid sidan om stortån efter en nagelbäddsoperation jag gjorde när jag var nitton år. Den där nageln har jag haft i 50 år. Meen hör och häpna efter ett antal övningar så kände jag att nageln var lös å det var bara för mig att dra loss den då den i stort sett lossnat av sig själv. Jag är övertygad om att det är Energi Medicin övningar som gjort att min kropp helt enkelt gjort sig av med nåt som inte skall vara där För mig har detta varit toppen!”

~ Nancy, Göteborg

”Hos Helena känner jag mig väldigt trygg, vilket är viktigt för mig på grund av sådant jag har varit med om. Energibehandlingarna är mycket behagliga och jag slappnar av på ett sätt som jag inte kunnat göra på länge! Helena har ju också hjälpt mig med vad jag kan göra mellan sessionerna för att slappna av och minska på oro. Något jag verkligen uppskattar är hur enkla övningarna är men att jag ändå får så bra resultat. De här kommer jag bära med mig resten av livet!”

~ Kristina, Göteborg

”Jag rekommenderar Helena varmt. Hon är otroligt kompetent inom sina områden samtidigt som hon är en otroligt varm och inkännande person som jag känner mig fullständigt trygg med.”

~ Sandra, Göteborg

”Nu har jag fått med mig några kollegor på jobbet som jag gör övningarna tillsammans med Så snart är vi välbalanserade på hela jobbet 😉 Men det är ju väldigt roligt att få visa andra när man själv har blivit hjälpt och jag nu inte har ont i min rygg längre. Dessutom sover jag mycket bättre!”

~ Maria, Göteborg

”För mig har det varit en så häftigt resa att lära mig hur jag faktiskt kan påverka mina egna energier! Varför får man inte lära sig det här redan som barn, borde ingå i det man får lära sig i skolan! Vissa övningar tyckte jag inte jag kände någon skillnad av i början och vissa kände jag av direkt. Och nu när jag med Helenas hjälp och uppmuntran fått hjälp i att hålla i och fortsätta med övningarna (vilket inte är något jobbigt, de tar ju bara några minuter varje dag att göra 🙂 men det är ju som det är det här med att prioritera sig själv) så känner jag verkligen effekten av dem mer och mer hela tiden. Tack för din hjälp att lära mig hur jag kan stärka mig själv!”

~ Maya, Göteborg

”Övningarna som jag har fått av Helena har varit lätta att lära sig och jag började använda dem direkt. Jag gör dem ofta på eftermiddagen det hjälper mig att vara mer fokuserad och jag känner mig piggare. Barnen tycker om att göra dem tillsammans med mig, jag gillar att vi kan göra dem tillsammans. Jag uppskattar verkligen hjälpen jag har fått av Helena! Hon har verkligen tagit in och lyssnat på vad jag behöver hjälp med och utifrån det gett mig precis det som jag behöver och vad som har funkat för mig.”

~ Bodil, Göteborg

En energiövning som är bra att ha dagar då du behöver mer energi och komma i balans