Mindful Tapping

Mindful Tapping

Hjälper dig bli fri från det som hindrar och blockerar dig!

Med Mindful Tapping får du hjälp att nå in till ditt undermedvetna och lösa upp känslomässiga blockeringar. Det gör att du kan komma i kontakt med den du verkligen är och även vara i kontakt med din unika kraft och inre styrka. När du blir fri från dina blockeringar och negativa mönster kan du verkligen börja skapa det liv som du vill leva!

Mindful Tapping är ett fantastiskt självhjälpsverktyg som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är en trygg och samtidigt effektiv metod där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt. Det hjälper dig att komma åt, lösa upp och läka det som ligger till grund för symptom som:

Stress, oro, rädslor, ångest, fobier

Begränsande tankemönster, att inte komma vidare, att sitta fast

Prestationsångest, utmattningssyndrom

Problematik i relationer, smärta i kroppen

Problem med vikten

Vad är Mindful Tapping?
Vem passar det för?

Här får du svar på vanliga frågor om Mindful Tapping

Vad är Mindful Tapping?

Mindful Tapping är en fantastisk metod som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är ett tryggt och samtidigt effektivt verktyg där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt.

Många minnen av det som vi varit med om lagras endast som kroppsupplevelser och är omedvetna. Så för att komma åt och läka dem behöver vi jobba med kroppen. Det gör vi genom att knacka på ett antal punkter. Genom att knacka och samtidigt hålla fokus på det vi upplever och förnimmer inom oss skickar vi signaler till hjärnan. Dessa signaler skapar balans i nervsystem och hjärnan vilket gör att obehaget som var kopplat till problemet upphör och tankar, beteenden och känslor ändras.

Hur går en Mindful Tapping session till?

En session är på 60 minuter. Vi ses via Zoom som är ett digitalt mötesrum över datorn. Sessionen börjar med att vi går igenom vad det är som du upplever som problematiskt och vad du vill ta upp och jobba med. Du sätter sedan på en skala från 1-10 hur mycket du tycker det här påverkar dig i ditt liv just nu. Skalan är för att hjälpa dig att få en känsla av vart du befinner dig i början av sessionen och för att sedan kunna jämföra var på skalan du befinner dig i slutet av sessionen.

Mindful Tapping är fantastiskt på det sättet att den är självreglerande, det är hela tiden du och din kropp som styr och vi forcerar aldrig fram något. Du får hjälp att hålla ditt fokus inåt och det blir en trygghet att bli guidad utan att du själv behöver komma ihåg vad som kan vara bra att återkoppla till under sessionen. Jag är hela tiden med dig och guidar och vägleder dig genom din session.

Kommer Mindful Tapping funka för mig?

Än så länge så har alla jag varit i kontakt med som testat Mindful Tapping upplevt att de fått en förbättring och ofta med förbluffande resultat.

Mindful Tapping kan användas av alla. Det är en kraftfull men samtidigt säker och trygg metod. Vissa får stor effekt direkt och andra behöver lite mer tid för att nå in lager för lager. Mycket beroende på vad man varit med om och råkat ut för som skapat det som upplevs som problematiskt. Att jobba med sig själv och vilken metod som man tycker bäst om är en smaksak. Det viktiga är att du hittar det som passar just dig.

En stor fördel med Mindful Tapping är att du samtidigt får ett verktyg med dig hem som du kan fortsätta använda på egen hand och i stunden när du behöver det. För mig är det en viktig del i mitt arbete, att du ska känna att du själv har förmågan att hjälpa dig själv att må bra, utan att behöva vara beroende av andra.

Räcker det inte att jobba själv med tappingen, behöver man gå på sessioner?
Mindful Tapping är ett fantastiskt självhjälpsverktyg men det brukar vara en längre process, som tar längre tid, för att nå hela vägen fram när man jobbar helt själv.

Den stora fördelen med sessioner är att du har hela tiden hjälp och vägledning. Det gör att det är lättare att hålla fokus inåt så du når längre in och lättare kommer i kontakt med det som ligger som grund för din problematik. Processen går oftast fortare och det är en trygghet att kunna ställa frågor och få hjälp och stöd under tiden.

En av anledningarna till att vi lagrat ner våra upplevelser i det undermedvetna är att vi har en mekanism som vill skydda oss från sådant som kan upplevas som obehagligt. Det gör att vi lätt intalar oss själva att inte prioritera tiden att jobba med oss själva och ta kontakt med det vi bär inom oss. När du har en avtalad tid så blir det av och det blir en hjälp för dig att prioritera dig själv.

Vårt nervsystem bär även instinktivt en funktion som gör att det lättare slappnar av när någon annan är med en. Det är t.ex. som när en djurflock sover, det är alltid någon som håller vakt under tiden så de andra kan slappna av och sova. Den funktionen bär vi fortfarande inom oss. Så när du har någon med dig, som hjälper och guidar dig, så får ditt nervsystem lättare att slappna av och du får en djupare effekt av sessionen.

Hur många sessioner behöver jag?
Antal sessioner är så klart individuellt och det beror även på vad du har varit med om och vad som skapat dina känslomässiga blockeringar. Att tillåta din transformation ta den tid den behöver ger resultat på en djupare nivå.

Ofta kan vi behöva fler än endast en session för att nå ner i alla lager som vi bär med oss. Så för att du ska få bästa möjligheten till att förstå hur du fungerar, hur du hittar vidare och ge dig tiden som du behöver för att lösa upp dina blockeringar har jag tagit fram olika paketlösningar. För mig är det viktigt att du känner att du får resultat och att du upplever en förbättring!

Dessa paketlösningar är på 3, 5 eller 7 sessioner och med dem får du en viss rabatt som dras av på den sista sessionen.

Vad kostar en session?
En session är på 60 minuter och kostar 888 kr.

Jag har även paketlösningar på 3, 5 eller 7 sessioner och med dem får du en viss rabatt som dras av på den sista sessionen.

Är det något som jag behöver tänka på inför min första session?
Egentligen inte. Det som kan vara bra för dig att gå igenom innan är vart de olika punkter som du knackar på sitter. Du kan gå igenom dem ett par gånger tills du kommer ihåg vart de är på ett ungefär. Att inte behöva tänka på och lägga så mycket uppmärksamhet på att komma ihåg vart punkterna sitter gör att du får lättare att hålla fokus inåt och på det som du vill ta upp och jobba igenom.

Vi går alltid igenom allt du behöver innan vi påbörjar sessionen så det är absolut inget krav att du ska kunna punkterna innan. Det är mer som en hjälp för dig för att du ska få ut det mesta av din tid under sessionen.

När du bokar din tid så kommer du få all information som är bra för dig att gå igenom innan sessionen. Där ingår även de olika punkterna så du får möjlighet att testa att knacka på dem innan din session.

Jag har mer frågor, hur får jag lättast hjälp med dem?

Hos mig har du alltid möjlighet att boka 15 minuters upptäckarsamtal helt kostnadsfritt!

Jag berättar mer om Mindful Tapping, vad det är för något och hur sessionen går till. Du får möjlighet att ställa dina frågor och känna in om du tycker det låter intressant och som något som passar dig.

Du bokar ditt upptäckarsamtal via kontaktformuläret här på hemsidan.

Vad kunder har sagt om Mindful Tapping

”Har fått uppleva en av de bästa terapi-sessionerna i mitt liv, blev fullt uppmött, speglad i det jag själv önskar sända ut som coach, och mitt inre barn var tveklöst framme och villig att blotta en av mina egna grundrädslor som grundlagt mycket av de medberoende-problem jag än idag får gränssätta med hjälp av nyfunnen villkorslös självkärlek. Kan varmt rekommendera tappning med Helena Swane, hennes sätt att hålla utrymmet från hjärtat fyllt av så mycket kärlek bäddade in mig i himmelsk trygghet.”

~ Cia, Göteborg

”Jag har fått förmånen att träffa Helena Swane för tre sessioner av Mindful Tapping vilket har varit helt fantastiskt. I den stunden har jag verkligen kommit i kontakt med mig själv och mina känslor. Helena är fantastisk på att vägleda och instruera, med sin behagliga röst ställer hon de rätta frågorna som gör att jag hela tiden håller fokus på vad det är jag behöver bearbeta och vart känslan befinner sig. Jag har nått en underbar medvetenhet. Helena är lugn, harmonisk och har en enorm känsla för att guida mig och få mig att nå det jag vill och behöver. Med henne känner jag mig trygg och kan gå in i mig själv, vilket ger ett mycket fint resultat. Jag kommer med glädje inspirera och rekommendera andra till att ta hjälp av Helena och Mindful Tapping.”

~ Malin, Göteborg

”Under mina Mindful Tapping sessioner fick jag möjlighet att gå på djupet med mitt inre barn. Detta ledde till att jag fick en ökad förståelse för mig själv om hur detta påverkar mig i mitt liv. Det magiska var att det öppnade upp för någonting nytt. Helenas varma bemötande gav mig lugn vilket skapade tillit. Jag är så tacksam för att de blockeringar jag haft släpper mer och mer och ger utrymme för någonting nytt. Ett självklart val. Och ett verktyg man bär med sig. Tack fina magiska du!”

~ Camilla, Göteborg

”Att få behandling av Helena Swane var mycket givande för min kropp och mitt sinne. Redan efter första behandlingen kände jag stor skillnad och dessutom fick jag med mig verktyg att använda mig av i stressiga situationer. Alla borde prova Mindful Tapping hos Helena, hon är grymt duktig på detta!”

~ Johanna, Stockholm

”Insikt, en ökad förståelse och en tacksamhet sköljer över mig. Tack Helena Swane för den inre resa jag får göra med Mindful Tapping!”

~ Camilla, Göteborg

”Wow, bara efter en session kände jag hur mina blockeringar började släppa. Det var som en tidsresa tillbaka till barndomen där jag varsamt fick bemöta mitt inre barn. Jag är så otroligt tacksam för behandlingen och har redan bokat flera sessioner via Zoom. Jag har fått healing av många duktiga terapeuter under åren, men sällan upplevt sådan värme och kärlek som i Helenas närvaro. Helena du är grym!”

~ Ava, Svedala

”För mig var det en skön avslappnad stund där jag fick gå in i mig själv. Perfekt att använda även själv hemma. Med Helenas härliga lugn och vägledning mår man jättebra”

~ Madeleine, Göteborg

”Jag blev proffessionellt mottagen och introducerad inför tapping sessionen. Helena fick mig att slappna av och känna mig trygg, vilket medförde att jag kunde gå djupare in i det som visade sig vara det som blockerat mig. Jag hade längre tid haft svårt att få nedskrivet en introduktion om mig själv. Genom tappingen kom jag djupare och djupare i kontakt med saker från mitt förflutna som bidragit till blockeringen. Efter sessionen satte jag mig och skrev utan större problem! Jag rekommenderar varmt Helena, en förstående, glad, professionell person . En fantastisk metod som kan användas närsomhelst.”

~ Mikaela, Palma de Mallorca