Om Helena

Om Helena

Hej! Jag heter Helena Swane och är Energiterapeut och Intuitiv Coach.

Jag jobbar bland annat med Energimedicin och Mindful Tapping som är fantastiska metoder för att få hjälp till självhjälp. Det är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, att få hjälpa dig att bli starka i dig själv och ge dig verktyg som du på enkla sätt kan använda i din vardag.

Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut. Du har förmågan att påverka hur du mår och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Jag guidar dig och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu. Med hjälp av Energimedicin och Mindful Tapping får du hjälp att lösa upp det som ligger till grund för det som du upplever som problematiskt.

Med Energimedicin hjälper jag dig att balansera upp dina olika energisystem med hjälp av energiövningar och rörelser. När dina energier är i balans så skapar det en viktig grund för ditt välmående. Det skapar förutsättningar för att du kan stärka upp dig själv på alla nivåer; fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Energimedicin får dig verkligen att komma i kontakt med din egen kraft och förmåga!

Energimedicin har inneburit en så stor positiv förändring i mitt liv! Allt ifrån att kunna stärka upp mig själv energimässigt när jag behöver, att inte bli lika påverkad av omgivningens eller andra personers energier, hjälpa kroppen att hantera stress till att aktivera och komma i kontakt med en djup inre kontakt och glädje inom mig. Det är helt ovärderligt och jag kan idag inte föreställa mig mitt liv utan Energimedicin. Därför betyder det väldigt mycket för mig, och ger mig så mycket glädje, att nu få hjälpa andra att bli starka i sig själva med denna metod.

Med hjälp av Mindful Tapping kommer vi åt och läker trauman och det som satt sig som känslomässiga blockeringar. Jag är certifierad Mindful Tapper och hjälper dig att komma i kontakt med din inre styrka och knacka dig fri från stress, oro och rädslor. Mindful Tapping har varit en stor hjälp för mig. Med hjälp av den här metoden har jag börjat lösa upp det som hindrar mig och jag har börjat våga mer! Med allt från mörkrädsla, prestationsångest, känslan av att inte duga, för stort fokus på vad andra ska tycka och tänka till att ha en mycket klarare känsla och förståelse kring vem jag själv är och vad jag behöver får att må bra.

Jag finns på plats online.

Varmt välkommen!

Vad kunder har sagt om sessioner med mig

”Denna fantastiska inkännande Helena Swane vill jag rekommendera för sin stora kunskap i Mindful Tapping, Energy Medicine och mycket mer. Hon ger av sin breda verktygslåda med värme och stort hjärta.”

~ Eva, Göteborg

”Att vara hos Helena på session är som att vara på SPA för själen!”

~ Erica, Göteborg

”Jag rekommenderar Helena varmt. Hon är otroligt kompetent inom sina områden samtidigt som hon är en otroligt varm och inkännande person som jag känner mig fullständigt trygg med.”

~ Sandra, Göteborg

”Jag uppskattar verkligen hjälpen jag har fått av Helena! Hon har verkligen tagit in och lyssnat på vad jag behöver hjälp med och utifrån det gett mig precis det som jag behöver och vad som har funkat för mig.”

~ Sonja, Göteborg

”Helena är min Feelgood terapuet!”

~ Ava, Svedala