Priser

Är du redo att bli fri från det som hindrar och blockerar dig?

Transformation över tid ger resultat på en djupare nivå. Ofta kan vi behöva fler än endast en session för att nå ner i alla lager som vi bär med oss. Så för att du ska få bästa möjligheten till att förstå hur du fungerar, hur du hittar vidare och ge dig tiden som du behöver för att lösa upp dina blockeringar har jag tagit fram nedanstående paket. För mig är det viktigt att du känner att du får resultat och att du upplever en förbättring! Det bästa i livet är att få ge 🙂 så därför har jag även lagt med ett gäng härliga bonusar i paketen som jag tror du kommer ha stor glädje av.

Paketpriser

Enstaka session

En session med Mindful Tapping på 60 minuter: 888 kr

Vill du ha mer information eller möjlighet att ställa frågor så kan du alltid boka in ett 15 minuters upptäckarsamtal helt kostnadsfritt!

MED MINDFUL TAPPING FÅR DU ETT FANTASTISKT SJÄLVHJÄLPSVERKTYG SOM DU KAN ANVÄNDA OCH HA TILLGÅNG TILL RESTEN AV LIVET!

Vad kunder har sagt om sessioner med mig

Mindful Tapping

”Har fått uppleva en av de bästa terapi-sessionerna i mitt liv, blev fullt uppmött, speglad i det jag själv önskar sända ut som coach, och mitt inre barn var tveklöst framme och villig att blotta en av mina egna grundrädslor som grundlagt mycket av de medberoende-problem jag än idag får gränssätta med hjälp av nyfunnen villkorslös självkärlek. Kan varmt rekommendera tappning med Helena Swane, hennes sätt att hålla utrymmet från hjärtat fyllt av så mycket kärlek bäddade in mig i himmelsk trygghet.”

~ Cia, Göteborg

Mindful Tapping

”Jag har fått förmånen att träffa Helena Swane för tre sessioner av Mindful Tapping vilket har varit helt fantastiskt. I den stunden har jag verkligen kommit i kontakt med mig själv och mina känslor. Helena är fantastisk på att vägleda och instruera, med sin behagliga röst ställer hon de rätta frågorna som gör att jag hela tiden håller fokus på vad det är jag behöver bearbeta och vart känslan befinner sig. Jag har nått en underbar medvetenhet. Helena är lugn, harmonisk och har en enorm känsla för att guida mig och få mig att nå det jag vill och behöver. Med henne känner jag mig trygg och kan gå in i mig själv, vilket ger ett mycket fint resultat. Jag kommer med glädje inspirera och rekommendera andra till att ta hjälp av Helena och Mindful Tapping.”

~ Malin, Göteborg

Mindful Tapping

”Under mina Mindful Tapping sessioner fick jag möjlighet att gå på djupet med mitt inre barn. Detta ledde till att jag fick en ökad förståelse för mig själv om hur detta påverkar mig i mitt liv. Det magiska var att det öppnade upp för någonting nytt. Helenas varma bemötande gav mig lugn vilket skapade tillit. Jag är så tacksam för att de blockeringar jag haft släpper mer och mer och ger utrymme för någonting nytt. Ett självklart val. Och ett verktyg man bär med sig. Tack fina magiska du!”

~ Camilla, Göteborg

Mindful Tapping

"Att få behandling av Helena Swane var mycket givande för min kropp och mitt sinne. Redan efter första behandlingen kände jag stor skillnad och dessutom fick jag med mig verktyg att använda mig av i stressiga situationer. Alla borde prova Mindful Tapping hos Helena, hon är grymt duktig på detta!"

~ Johanna, Stockholm

Mindful Tapping

”Insikt, en ökad förståelse och en tacksamhet sköljer över mig. Tack Helena Swane för den inre resa jag får göra med Mindful Tapping!”

~ Camilla, Göteborg

Mindful Tapping

”Wow, bara efter en session kände jag hur mina blockeringar började släppa. Det var som en tidsresa tillbaka till barndomen där jag varsamt fick bemöta mitt inre barn. Jag är så otroligt tacksam för behandlingen och har redan bokat flera sessioner via Zoom. Jag har fått healing av många duktiga terapeuter under åren, men sällan upplevt sådan värme och kärlek som i Helenas närvaro. Helena du är grym!”

~ Ava, Svedala

Mindful Tapping

”För mig var det en skön avslappnad stund där jag fick gå in i mig själv. Perfekt att använda även själv hemma. Med Helenas härliga lugn och vägledning mår man jättebra”

~ Madeleine, Göteborg

Mindful Tapping

”Jag blev proffessionellt mottagen och introducerad inför tapping sessionen. Helena fick mig att slappna av och känna mig trygg, vilket medförde att jag kunde gå djupare in i det som visade sig vara det som blockerat mig. Jag hade längre tid haft svårt att få nedskrivet en introduktion om mig själv. Genom tappingen kom jag djupare och djupare i kontakt med saker från mitt förflutna som bidragit till blockeringen. Efter sessionen satte jag mig och skrev utan större problem! Jag rekommenderar varmt Helena, en förstående, glad, professionell person . En fantastisk metod som kan användas närsomhelst.”

~ Mikaela Lindståhl, Palma de Mallorca

Personliga kristalloljor

"Helena blandade intuitivt ihop min olja och den var precis med det jag brottades med just nu; blockeringar kring pengar. Redan dagen efter att jag hade fått min personliga "money flow" olja fick jag en oväntad summa pengar och under veckan flera nya klientförfrågningar. Helenas oljor är magiska!”

~ Sandra, Göteborg

Personliga kristalloljor

”Oljan som Helena gjorde utifrån mina behov var så bra och jag kände att den gjorde verkan direkt på mitt sinne!! Helena är extremt noga och hon får med det som är det viktiga och det känns när jag använder mig av oljan.”

~ Johanna, Stockholm

Personliga kristalloljor

”Min personliga kristallolja som Helena gjorde till mig är som en flaska magiskt stjärnstoff, doften är gudomlig och energin obeskrivlig. Jag tar den med mig överallt och bara en liten droppe ger mig ökad energi och en power boost. Jag bara älskar min personliga olja.”

~ Ava, Svedala

Personliga kristalloljor

 ”Jag bara älskar min olja! Det känns så lyxigt att få en alldeles egen olja. Min olja gör mig lugn och balanserad vilket jag verkligen behöver just nu!”

~ Linda, Göteborg